
jeg har en helt spesiell oppfatning av hvordan jul skal lufte.
krydder.
åh,skal si det lufter godt her nå.
en kan selvsagt brenne røkelse,og det gjør jeg også av og til,men synes gjerne det kan bli vel mye.
nå har jeg skåret appelsin i skiver(klementin kan også brukes)
så la jeg skivene på ei stekeplate.så drysset jeg over krydder,
anis,muskat og nellik.
kan bruke det man selv synes er godt.
så satte jeg plata i ovnen på 100 grader.
der kan den gjerne stå i 3-4 timer.
og lufta sprer seg.
så kan man legge skivene på et fat.
det er dekorativt og det vekker luftesansen.

her er et annet artig tips.
disse bildene har jeg bare lånt,da jeg ikke har bilder av egenproduksjonen fra ifjor
på dataen.
i år dropper jeg ut
tror jeg.
men pepeprkaker på pinner er stilig,og unga elsker det.
ispinner,eller grillpinner trengs
så stikker man bare ut pepperkaker,trer pinnen i før steking,
evnt kan du bruke to ulike størrelser på formene,eks.hjerte.
et stort og et mindre
etter steking setter du dem sammen med melis,med pinnen imellom.
en ny vri
Takk for tips :o)
SvarSlett